Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List

Human Brain Test

On 11:03 AM




Mahu Test anak mata..kalau korang tengok gambar ni best je bergerak ke kiri ke kanan kira anak mata korang normal laa tuuuu...Tapi kalo korang tengok gambar ni x bergerak2 dah 10x pun tengok tak bergerak2 jugak cepat2 la pergi jumpa doctor...ada someting pada anak mata korang hahaha....

Category : edit post

2 Response to "Human Brain Test"

  1. - Ma StOrY - Said,

    mcm pernah nampak je post nie...

     

  2. Kampungku2u Said,

    Dekat mana tu ma story nak tahu jgk..bagi link..

     

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?