Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List

Di Saat Aku kembali

On 12:51 AM


Buat kawan2 ku sekalian sebelum tu nak gelak dulu haha...maaf ya sebab dah lama x update nk bagi tahu sejak aku balik dari kursus aku busy ckit tapi...kena da tapi haha..aku jadi malas nk update tak tahu nape..rasa macam takde pape dah pada blog.korang penah tak rasa cam aku rasa?ada ya?ha kaloa ada buang jauh2 campak je ke laut kalo da sikap cam tu tapi kalo dah tak nak berblog tak leh nak buat pape la kan..

Pada yang singgah walaupun aku tak update tapi singgah jugak terima kasih byk kerana bagi support kat blog kampungku2u jasa korang tetap ku kenang selagi boleh ku kenang hehe macam tu pun boleh ya.apa2 je la....

Yang singgah tu terima kasih
Yang sekodeng terima kasih jugak sebab sekodengkan
Yang tersalah klik pun terima kasih..
Yang ku sayang2 belum da lagi
Yang yang pun belum ada lagi
Yang tengah baca ni ada sila la senyum kan sedekah betol x?kehkehkeh...

Apa pun korang tetap ku ingat sehingga aku masih bernafas.bersyukur pada Allah kerana di beri hidayah serta di panjangkan umur untuk aku teruskan kehidupan yang penuh dengan cabaran dan dugaan....

Category : edit post

0 Response to "Di Saat Aku kembali"

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?