Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List

Dapat Awards Lagi

On 10:25 AM



Dapat awards lagi huhu best2 sebelum tu nak mintak maaf pada unnisya sebab lambat post award maklumla busy campur penat lepas tu balik rumah pun dah nak tido.jadi hari ni aku tidak menghampakan perasaan unnisya yang baik hati ni hehe sememangnya akan buat tapi kena tunggu masa yang betol2 terluang untuk aku mengupdate blog kepunyaan semua ni haha yo la sangat cik amier ni...

Ada 17 soalan yang aku kena jawap:-

1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?

Jatuh dan terus meronta2 lepas tu cepat2 tingalkan wasiat hehe.....

kalau maksud soalan di atas
( pergi bersemuka dan tanya kenapa awak buat pada saya macam ini )

2. 6 orang dihati anda?

family saya & yang menyayangi diri ini tak kira la siapa pun... ngee~

3. Anda rasa anda kacak?

Tiada jawapan untuk soalan ini lebih kepada tanya penonton studio haha..

4. Single or taken?

Orang kata membujang lagi best.haha...

5. Blog yang mana anda suka?

Semua blog suke janji tertarik menarik ko memang de bommm....

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Tanya orang gaji haha.... setakat ini alhamdulillah....

7. Lagu yang terakhir anda dengar?

lagu enjit2 semut sapa sakit naik atas..enjit2 semut sapa sakit naik atas haha..

8. Last text message

Sudah delate

9. Last phone call?

Sudah clear

10. Hari terakhir anda menangis?

Hanya Allah yang tahu...

11. List 5 warna kegemaran anda?

Coklat,biru,hitam,putih 1 lagi belum ada hehe..

12. Orang yang terakhir anda ber'YM' ?

Semua busy jadi tiada yang online

13. Game yang anda paling suka ?

Tiada dalam kamus hidup

14. Adakah anda pemint MCR?

No komen

15. Ape perasaan anda masa jawap tag ini.?

Riang hati lepas tu ketawa & ketawa ( tipu je tu haha )

16. Anda rasa tag ini best?

Bagus untuk kesihatan otak

17. Tag lagi 10 orang.

Cik epal
Suraiza
Lia
sha89
Izryn
Elis
Ina
Atiqah
Syadat
Miera

Nama yang telah aku pilih ni kiranya korang bertuah hehe jadi korang kena buat!tapi tak paksa sekiranya korang busy tak nak buat pun takpa wahhh keluar fatwa sendiri tu haha apa2 je la...

pada yang dapat award ni korang buat la mcm aku buat,lepas tu tag 10 orang dari kawan yang korang rasa perlu dapat award ni ngee~~

Category : edit post

5 Response to "Dapat Awards Lagi"

  1. sha89 Said,

    eh kukukaki je ko letak name aku? hahahah :p

    ok2 tag akan dilaksanakn bila patik free ye tuanku :) hehe :)

     

  2. Kampungku2u Said,

    eh sya ke nama haha..sowi2 haha lawak2.. :)

     

  3. Yuni Aisyah Said,

    tahniah..=)
    bertuahnya dia dpt award..hehe

     


  4. hu..ku dpt juga awrd ini, dari suraiza..he
    mahu jwb ni

     

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?