Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List

Penghinaan Nabi Muhammad


Korang perasan tak sejak akhir-akhir ini banyak benda yag berlaku dalam masyarakt melayu yang merupakan rujukan kepada kita semua dalam mencari kepastian sama ada benda tu betol atau salah.misalnya kalau kita lihat dalam isue politik kita dapati masyarakat melayu berpecah belah dalam perebutan kuasa dan yang mana kita tahu hari ini masih ada lagi kes penginaan Nabi Muhammad yang di lakukan oleh ayah pin yang secara terang2 sudah terpesong akidah...dalam facebook beliau mengatakan....

Muhammad adalah pereka Al-Quran. Al-Quran mengandungi berbagai kesalahan fatal. Al-Quran mengandungi berbagai kesalahan fatal kerana Muhammad salah mengidentifikasi. Orang Yahudi paling tolol dan bodoh pun tidak akan melakukan kesalahan seperti yang dilakukan Muhammad. Kesalahan itu ialah menganggap bahawa Haman adalah menteri Fir'aun padahal Haman adalah menteri Ahasuerus. Muhammad juga salah kerana menganggap Maryam saudara perempuan Musa adalah insan yg sama dengan Maryam ibu nabi Isa

Pastikan korang logged in dahulu facebook korang baru klik link di bawah !!

link facebook ayah pin

Category : edit post

3 Response to "Ayah Pin Hina Nabi Muhammad Dalam Facebook"

  1. aZHIeeDA Said,

    ayah pin ni tak abes2 lagi ye..ingt dh takde dh..mane tau dh bertaubat..semoga beliau diberi hidayah oleh Allah..amin

     

  2. Kampungku2u Said,

    harap macam tu la wak.hehe.... =)

     

  3. yuni aisyah Said,

    cewah..ayah pin pon ada facebook..xmo kalah gak..hehegadisayu

     

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?