Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List



Hari ni aku banyak tito dari mengadakan xtvt coz tido lewat semalm..buat apa?entah....x leh tito layan DVD je...bagun dari tido pergi kedai perabut sebab nak beli almari baju.Almari baju yang lama tak sesuai untuk bilik aku...ulang tidak sesuai untul bilik aku haha..entah pape ayat tak leh bela betol..

Masa time beli dia letak harga RM 499 aku dapat tawar dengan harga RM 370 ok ke tak?cite dia cam ni masa aku sampai kira dah habis godek aku tengok rasanya yang ni je paling lawar & design dia pun terkini...apa tu terkini ?entah aku pun tak tahu main sebut je bolekan..haha..first aku tawar dia bagi kat aku RM 430.aku cakap mahal tokey kalo RM 400 saya angkat..

Lepas tu aku setuju untuk ambil almari neh..Jadi aku pun keluar pergi ambil duit dekat ATM aku saje je sebenarnya nak pergi servey tempat lain lagi hehe....jadi aku singgah la dekat kedai lain lak..masa tu almari baju yang aku tegok lebih kurang sama Cuma yang membezakan takde tangkai n kunci..kakak tu bagi kat aku RM 340 murahkan? Ke mahal bagi korang?hehe...apa2 je la...

Jadi akupun fikir sejenak... fikir punya fikir aku rasa yang kedai yang mula2 aku pergi lagi cantik ada tangkai n kunci..jadi aku pun pergi la jumpa tokey..ya tokey takdi masa saya pergi ambil duit saya singgah kedai perabut tempat lain....

AmiEr : ya tokey takdi masa saya pergi ambil duit saya tengok kat kedai sebelah sana kakak tu bagi kat saya RM 340 je tokey,...

Tokey : ya ke?serupa dengan yang ini ke lain?

AmiEr : sama la tokey kat kedai sana pun pakai kayu getah jugak tokey..Cuma yang membezakan kat kedai sana takde kunci..

Tokey : kejap2 saya tengok katalog...

Lepas tu tokey datang............. Ngee.. =)

Tokey : ya la betol2 ada satu lagi takde kunci...

AmiEr : kalo macam tu tokey bagi la harga murah lagi..

Tokey : mana boleh sudah murah ma....

AmiEr : boleh lagi tokey dekat kedai kakak sana boleh dapat RM 340 takan tak boleh dapat murah lagi tokey...murah ckit lagi...

Tokey : ya la cam ni sebab awk selalu datang kedai saya saya bagi 370..amacam ?

AmiEr : ok tokey setuju.....senyum sebab dapat buat tawaran yang hebat hehe... =)

Kalo saya cakap kedai kakak sana tida tangkai n kunci konpom takdapat...hehe....tangkai saje dah RM 8...ringgit

Masa aku balik dari beli perabut aku...singgah pasaraya jap..sedang nak bayar nfon bbry aku berdering hello....rupanya tokey perabut sudah sampai kat rumah aku..dalam hati apasal tokey ni cepat sangat dtg...pada hal baru 30 minit je berlalu...terkejar2 jgk la blk umh...kira service tokey ni mantap..tak payah tunggu lama2 dah sampai umah....kalo tempah makanan secepat macam ni kan best hehe....pk makan je keja....k dah habis dah..pergi wat keja...tak pun pergi tido...syuhhhhhh...syuhhhh...haha da mood nk menulis..=)

Category : edit post

0 Response to "Sudah Di Tukar Yang Baru"

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?