Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List


Salam bersua kembali =) semalam aku da buat dadih oppsss korang jgn silap baca lak cuba baca lagi sekali “DA DIH” ..ha betol la tuh pandai pun anak sape la ni...ngee~ Em wokey ni first time aku buat dadih.sebab terfikir nak buat dadih ni masa tu aku da msg dekat kawan aku nama dia nurul cantik namanya macam orangnya jugak. Hehe.aku saje je nak tnya kabar ( apa kabar mu di sana... lama sudah tak berjumpa ) uikz nyayai lak..lupakan !..kawan aku ni budak uitm..

Ceritnya hri tuh aku msg kat kawan aku tengah buat apa tu?masa tu dia tak jawab lepas tuh dia reply maaf ya takdi kat dapur tengah buat dadih...aku pun terfikir sebelum ni aku beli je dadih kalau nak makan..Jadi aku tnya la kawan aku ni macam mana nak buat dadih ni..Jadi nurul ni cerita la blablablabla......aku plak oooookoooookooook k.o =)

Aku pun pergi la pasaraya nak beli serbuk dadih termasuk barang lain sekali ...habis je beli barang aku pun balik umah relex dulu sebab nak tengok tv....layan cite jap..lepas tuh aku pun masuk dapur jadi chef dadih..malas nak cite panjang aku pun buat la sampai jadi.bila dah siap masuk dalam peti ais...besok bila nak rasa rupanya dadih yang aku buat manis sangat..kawan aku main selamba je makan aku cakap kat dia, kau makan je la aku tak nak kena potong kaki hehe..jadi dia makan la sampai habis bukan ckit banyak tu.. tiga mangkok hayun aku buat...masa buat tak rasa dulu haha takpa kawan aku boleh makan jadi bagi je dia makan sampai habis...

Apa pun dadih memang best....!! nanti buat kali ke dua mesti jadi punya la..haha...ok2 habis dah cite dadih p buat keja yang mana nak tido p tido.... =)

Category : edit post

2 Response to "Dadih Nape Kau Manis Sangat"

  1. aww tringat zmna skola rndah dlu ,
    ttiap hari beli dadih .
    haha

     

  2. Kampungku2u Said,

    la awk pun suke mkn dadih ek haha..sy saje je buat neh...waktu lapang so x busy sgt boleh la jadi chef jap.. =) suke gak r masak....bukan pa bila dah kawen wife sakit ke x larat ke ada bby ke dalam perot hahhaahha boleh la husband dia tolong..kan.. =)

     

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?