Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List



Aku di tag oleh unniesya yang comel manis hehe.. dia mesti rindu kat kita kan haha...lawak2 sya ni buat aku parah..memang parah meleleh dah ni hehe....pape pun time kasih banyak2 kat unniesya kerana bagi award kat aku....syg dekat dia kehkehkehkeh.....pada yang link blog aku dekat blog dia kalau aku tak tag aku mintak maaf sebab tak dapat di kesan hehe...

Beautiful Blogger Award Ni Aku Anugerahkan Kepada : ~

<< Life Is A Maze >>
<< Memoirs Of Suraiza >>
<< Qalam Rauqah >>
<< Dunia Izryn >>
<< Perjalananku >>
<< Memories Of Us Rosma >>
<< Ketika Tasbihku Merintik >>
<< Live Laugh Love >>
<< Simple But Elegant >>

7 Perkara Tentang Diriku...

1.Suke bercerita
2.Suke berkawan
3.Suke mencari sesuatu yang baru
4.Mudah memahami ya ke ?hehe..
5.Suke baby..hemhem.....ngee~
6.Suke jalan2 cari makan
7.Suke tentang keindahan alam ciptaan Allah

Award ni memang dah ada yang dah dapat, tapi aku nak bagi jugak mungkin dorang ni patut dapat lebih anugerah ni haha..nasib .la.. =) aku dah bagi kat korang jadi korang bagi la kat sape2 yang korang rasa patut dapat,kemudian yang last korang bagi tahu 7 perkara tentang diri korang ya....ngee : ~

Mekasih Untuk Semua.. =)

Category : edit post

7 Response to "Beautiful Blogger Untuk Dia Neh.."

  1. Lia3003 Said,

    wah...tag..saya xde ke? saja jek kan..hehe

     



  2. cik ery Said,

    tenkiu atas tag..hikhik =)

     

  3. Kampungku2u Said,

    Lia hehe sowi ya..kalo tahu saya tag je.. =) letak la link blog saya hehe...

     

  4. Kampungku2u Said,

    thanx anak jambi coz sudi komen...

     

  5. Kampungku2u Said,

    thax sya n cik ery comel hehe...

     

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?