Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List


Salam bersua kembali mintak maaf sebab dah lama tak update,busy ckit dengan kerja yang patut dia siapkan.semalam aku keluar dengan kawan aku nama dia wan nur akmal bukan nama sebenar sila gelak haha...nama betol la tuh...student ukm mintak tuan dia tak baca..Ngee..

Semalam aku jalan2 cari makan dekat mid, masa sampai dekat mid kita orang makan dekat mcd dulu brakfast la konon hehe... nanti perut masuk angin macam mana nak tengok wayangkan.lepas tu baru pergi tengok wayang cite pilihan solomon kane. cite ni takde la best sangat sampaikan kawan aku ni naik borink siap nak tido lagi tu, nasib aku tegur jangan tido lagi hari belum larut malam..terus dia tak tido...cite salamon kane ni aku bagi 3***

Habis je tengok wayang kita orang pergi main bowling huhu dah lama aku tak main bowling best...!! layan sampai 2 game..masa tu ingat nak tambah game lagi tapi line full jadi kita orang terus keluar pergi shopping dekat jusco..saya beli baju 2 pasang lepas tu kita orang pergi makan lagi dekat ayamas fuhhhh menyelerakan..tapi lepas makan rasa nak tido je mungkin kenyang sangat nak jalan pun dah malas...apa pun sume best.. =)

Category : edit post

3 Response to "Aku Dan Semalam Yang Memenatkan"

  1. sha89 Said,

    eh xbest ke solomon kane? aku tgk smpi tak berkelip kot mata ni punye best hehe :p

    a ah btul2, aku pun kdg2 suke gak mkn kat ayamas.

     

  2. Kampungku2u Said,

    hehe cite dia kurang mantap hehe..yg best masa babak pertama n babak yg terakhir... =)

    suke gak ya ngat suke mam mc'd je..xpa2 mkn je yang mana rasa nk mkn..hehe selagi leh mkn kita makan betol x?haha....

     

  3. HonEyBuNNy Said,

    nyum3...wat ila terliur ja d mlm2 begini..ihihihi..

     

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?