Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List


Hari ni aku menayangkan diri depan tv tengok cite universal soldier..Mungkin korang semua sudah tengok betol?Kira aku ni orang yang terakhir la ya baru tengok cite ni..haha..Ape ape je la ape pun cite ni memang best...memang gempak habis...menyeronokkan...Berapa bintang yang aku nak bagi ni Ermmm 4 Bintang... ok ..

Aku layan dekat umha je malas la nak keluar pergi tengok wayang...Mungkin belum ada masa lagi..Selalunya aku keluar dengan kawan aku je kalo nak p tengok wayang ...Buat masa sekarang ni yang mana dah terlepas kat panggung aku layan kat umah je... leh baring2 sambil makan keropok & biskut cicah air milo hehe...

Pada korang aku tak tahu la cite ni best x coz pendapat berbeza,komen berbeza,mata je sama hitam fikiran je yang x dapat nak di samakan betol ?...Masing2 punyai pendapat tersendiri...Tapikan ape yang aku tahu... tak semua yang suke tengok cite action movie ni yang kebanyakan lebih suke pada cerita yang jiwang ,yang seram, yang terpekik then yang tercuit hati ...Tapi cerita pilihan hati aku cite action & seram ( jangan di selubungi diri anda dengan mesteri ) Ehh ape hal plak ni ....ngeee...

Aku Ni bila cerita dah lapuk orang lain semua dah tegok baru aku terhegeh2 nak tengok haha..Ape pun yang penting aku happy Ngeee....

Category : edit post

0 Response to "Layan Movie Dekat Rumah Pun Ok"

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?