Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List

Coretan Kata hati

On 11:41 PM


Buat pengatahuan korang lepas ni..aku jarang ckit update blog coz sibuk dengan projek kerja yang akan aku buat nanti kalo nak ikutkan dari bulan lepas lagi aku terima projek ni.. Tapi buat-buat releks dulu hehe... Maklumlah aku ni banyak fikir pasal kerja..balik umah pun fikir kerja, makan kerja,tido kerja, dengan kawan2 pun kerja,jalan2 pun pikir sal kerja..sume pikir sal kerja Cuma yang tak pikir sal kerja time nak masuk tandas je hehe... tu yang kadang2 sampai naik tension. ..So banyak yang nak kena perah otak....Da masa aku hupdate..Ape pun ..........



Time Kasih Pada Kawan-kawan............


Time Kasih Juga pada Teman Tapi Mesra.......


Time kasih Juga Pada Budak Comel ( agak2 sape dia ??  )...........


Time Kasih Juga Pada Macik & Pakcik........


Time Kasih juga pada Yang suke skodeng hehe...


Time Kasih Juga Pada Yang Tengah Baca Ni..haha...

Sebab sudi singgah blog kampungku2u...Tanpa korang aku tiada disini..Pada korang sume tempatku meluangkan masa tok lepaskan tension setelah penat berkerja....Jadi korang adalah segala-galanya.....

Smoga korang sume sihat serta bertambah tambah rezeki & diberkati yang maha esa hendaknya....yang kurang datang dari kelemahan diri..yang baik datang dari Allah..Bersyukur dengan nikmat yang diberi sebab Allah bagi aku rezeki pada tahun ini dengan kekuasaanya....Alhamdulillah.....

Category : edit post

0 Response to "Coretan Kata hati"

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?