Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List


Hari ni aku shopping sakan al maklumlah dah dapet bonus beriban2 best2 #&*@$5bulan bonus + asb 2k saje ehhh terlepas cakap plak hehe...korang jgn marah ya bukan pa x baik sesama insan huhu...Ok berbalik pada shopping sakan aku lebihkan pada barang perabut bagi melengkapkan peralatan di rumahku...orang kata “ rumahku syurgaku ”

Besok XTVT aku mengecat rumah bagi nampak tertarik menarik ko memang de booommmm..haha xde la saje saje xde wat pa so baik aku mengecat rumahkan....da jugak faedahnya....

Aku ni boros ckit tapiii boros beli barang yang memberi manafaat dan kesejahteraan sesama insan hahaha....ape yang aku mengarut nie...xpe yang penting kita happpyyyy...
gambo aku rasa x yah aku masukan nanti org ckp paiiiyooo lak Just aku masukan orang gaji yang paling sexy dia ni yang bagi idea tok hiasan rumah haku walla..hehe. ...TQ luangkan masa baca entry yang aku tebarkan nie...kalo aku x hup date Busy la 2...x pun mls nk hup date....TQ

Category : edit post

0 Response to "Xtvt Hari Ini Dengan Orang gaji Sexy !!"

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?