Asmaul Husna

Calendar

Chat Room

Yahoo Massenger

Klik Klik

Klik Untuk Bagi Makan

Klik Link

My Blog List

Blackberry Storm 1

On 4:21 PM





Hari ni aku nak kongsi information berkenaan blackberry storm yang tengah meletup di pasaran macam goreng pisang panas...panas ke???entah la aku pun malas nak amik tahu sangat...

Bagiku blackberry storm ni takde la best sangat ...Cuma kelebihanya pada internet kerana dia boleh support 3G brodband...Storm memiliki fitur yang excellent, suara telepon keras dan jernih, juga rate roaming yang luas. Voice dialing, copy-and-paste, programmable side buttons, removable battery dan satu standard headphone jack termasuk kelengkapan BlackBerry Storm. Walaupun camera masih loading lambat, namun memiliki flash yang bagus, 2x zoom dan stabilizer.

BlackBerry yang memiliki display keyboard QWERTY atau kunci SureType. Beberapa kelebihan BlackBerry yakni simple dan memorable. Tipe BlackBerry seperti Pearl dengan trackball tembus cahaya, Bold dengan desain menarik dan cover dari kulit, Cuma ape yang pasti begitula la dari pengalaman yang dah aku lalui..uikz....nk ckp aku dah pakai la ni ya...lebih kurang la kan hehe...

Storm 2 telah di upgrade dari version storm 1 yang mana blackberry storm 2 lagi hebat berbanding storm 1..Harga blackberry storm lebih murah sedikit jika nak di bandingkan dengan iphone 3Gs...

Blackberry storm 1


Screen 360 x 480 px, 3.25 in (83 mm), HVGA, 65,536 color LCD[1]

Camera 3.2 megapixel with video at 480 x 352 px, flash, and autofocus[1]

Operating system BlackBerry OS 5.0.0.328

Input Multi-touch touchscreen display with haptic feedback, volume controls,

proximity and ambient light sensors, 3-axis accelerometer[1]

CPU 528 MHz Qualcomm processor[2]

Memory 128 MB NVRAM[1]

Storage Flash memory: 1 GB onboard[1]

microSDHC slot: supports up to 32 GB

Connectivity Bluetooth 2.0+EDR[1], Micro-USB, A-GPS

CDMA version includes: Dual band CDMA2000/EV-DO Rev. A 800 1900 MHz
GSM version includes: Quad band GSM 850 900 1800 1900 MHz GPRS/EDGE and Uni band UMTS/HSDPA 2100 MHz[1]

Battery 3.7 V 1400 mAh
Internal rechargeable removable lithium-ion battery
Talk time: 330 min
Standby time: 360 hours

Physical size 112.5 mm (4.43 in) (h)
62.2 mm (2.45 in) (w)
13.95 mm (0.549 in) (d)
Weight 155 g (5.5 oz)

Category : edit post

0 Response to "Blackberry Storm 1"

Klik Klik Di Sini

Time

Klik2 Di Sini

Award From Unniesya

Followers

Bagi Makan Ya

Klik Link

Ada Apa Pada Nama

MOHD AMIR
MMesra
OOportunis
HHarum
DDinamik
AAmanah
MMenawan
IIkhlas
RRamah
Apa ada pada nama?